Over de podologen

U kunt naar onze registerpodologen met voetklachten, knieklachten, rugklachten en nekklachten, maar ook voor schoenadvies en aanpassingen aan schoenen. Op deze pagina stellen wij ons graag aan u voor!

Wij behandelen uw voet- en houdingsklachten

De registerpodoloog richt zich op klachten aan het gehele steun- en bewegingsapparaat. Voornamelijk de hoger gelegen klachten in het houdings- en bewegingsapparaat, als gevolg van een verkeerde stand van de voeten. Daarnaast adviseert en behandeld een registerpodoloog kindervoeten, teen- en voetafwijkingen en sportblessures.

Ontmoet onze podologen

Podocentrum Alblasserwaard beschikt over twee ervaren voetspecialisten. Hieronder stellen zij zich graag aan u voor!

Ria Flokstra-Visser

Ontmoet Ria Flokstra-Visser

Na haar pedicure opleiding in 2000 is Ria Flokstra-Visser besmet geraakt met het voetenvirus. Daarom is zij podologie gaan studeren, gevolgd door sportpodologie, echografie en de specialisatie zorgschoenspecialist.

Karin Fluit

Ontmoet Karin Fluit

Na jaren in de zorg gewerkt te hebben is zij in 2000 de opleiding voor pedicure gaan doen, gevolgd door medisch pedicure, podologie en echografie. Nu is zij in verschillende praktijken werkzaam en op woensdag bij Podocentrum Alblasserwaard.

Maak een afspraak

Benieuwd wat onze registerpodologen voor u kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop en maak een afspraak met Podocentrum Alblasserwaard

Maak een afspraak

Lees onze laatste blogberichten

Op de blog van Podocentrum Alblasserwaard blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen (sport)podologie en ander voetennieuws.