Over de podologen

U kunt naar onze registerpodologen met voetklachten, knieklachten, rugklachten en nekklachten, maar ook voor schoenadvies en aanpassingen aan schoenen. Op deze pagina stellen wij ons graag aan u voor!

Wij behandelen uw voet- en houdingsklachten

De registerpodoloog richt zich op klachten aan het gehele steun- en bewegingsapparaat. Voornamelijk de hoger gelegen klachten in het houdings- en bewegingsapparaat, als gevolg van een verkeerde stand van de voeten. Daarnaast adviseert en behandeld een registerpodoloog kindervoeten, teen- en voetafwijkingen en sportblessures.

Ontmoet de podoloog

Podocentrum Alblasserwaard beschikt over een ervaren voetspecialist. Hieronder stelt zij zich graag aan u voor!

Ontmoet Ria Flokstra-Visser

Ria Flokstra-Visser

Na haar pedicure opleiding in 2000 is Ria Flokstra-Visser besmet geraakt met het voetenvirus. Daarom is zij podologie gaan studeren, gevolgd door sportpodologie, echografie en de specialisatie zorgschoenspecialist.

Maak een afspraak

Benieuwd wat onze registerpodologen voor u kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop en maak een afspraak met Podocentrum Alblasserwaard

Maak een afspraak

Lees onze laatste blogberichten

Op de blog van Podocentrum Alblasserwaard blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen (sport)podologie en ander voetennieuws.