Podologie

Bij Podocentrum Alblasserwaard wordt u geholpen door een registerpodoloog. U kunt naar de registerpodoloog met voet-, knie,- rug- en nekklachten, maar ook voor schoenadvies en aanpassingen aan schoenen.

Waarom podologie?

Pijn en vermoeidheid in de voeten kan vele oorzaken hebben. Meestal worden zij echter veroorzaakt door een disbalans in de voeten; het gevolg hiervan is overbelasting. Het herstel van de balans in de voeten, door middel van corrigerende steunzolen, kan de klacht doen verdwijnen.

Corrigerende steunzolen kunnen voetklachten doen verdwijnen

Kinderpodologie

Bij kinderen komen over het algemeen niet echt voetklachten voor. Dit wil zeggen dat de kinderen het zelf niet als hinderlijk ervaren. Vaak zijn het de ouders die zich zorgen maken over bijvoorbeeld de stand van de voeten, tenen of het looppatroon. Veel van deze gevallen behoren tot het normale groeiproces en dan is vaak geruststelling al voldoende.

Over kinderpodologie

Behandelmogelijkheden

Een registerpodoloog kent veel verschillende behandelmogelijkheden. Welke behandeling u krijgt, hangt af van de oorzaak van uw klacht. Bij sommige klachten bent u al geholpen met een goed schoenadvies. Bij andere klachten is er meer nodig. Samen met u zoekt de registerpodoloog de beste oplossing voor uw voetklacht.

Bekijk onze behandelingen

Lees onze laatste blogberichten

Op de blog van Podocentrum Alblasserwaard blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen (sport)podologie en ander voetennieuws.