Contact met Podocentrum Alblasserwaard

Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken? Neem contact met ons op. Raadpleeg de contactgegevens hieronder of vul ons contactformulier in.

Kom langs in onze praktijk

Praktijk aan de Gantelweg

Gantelweg 20
3361 WB Sliedrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0184-421302

Onze praktijk aan de Gantelweg ligt tussen de Kerkbuurt en de Middeldiepstraat. Er is voldoende parkeergelegenheid en de praktijk is goed toegankelijk.

Wij werken vanuit deze vestiging op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 17.30 uur.

Over onze praktijk in Sliedrecht

Afspraken en klachten

Klik hieronder op een onderwerp voor meer informatie.

Afspraken via online agenda

U kunt via ons online afsprakensysteem zelf een afspraak plannen in onze agenda. Klik op onderstaande knop:

Maak een afspraak

Afspraken via telefoon

Voor afspraken kunt u telefonisch contact opnemen, via 0184-421302. Podocentrum Alblasserwaard is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 18.00 uur.

Heeft u een klacht?

We vinden het heel belangrijk dat u vakkundig wordt geholpen en dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat wij niet geleverd hebben wat u verwachtte van ons. De snelste en beste oplossing is dan om dit rechtstreeks met uw adviseur (registerpodoloog) te bespreken. Mocht u er samen niet uitkomen of u bespreekt dit liever niet, stuur dan uw schriftelijke klacht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ter attentie van Ria Flokstra en Jeanet Tuytel. Wij nemen uw klacht zo snel mogelijk in behandeling en laten u binnen vijf werkdagen weten hoe we aan een oplossing gaan werken.

Mochten we er om een of andere reden samen niet uitkomen dan kunt u contact opnemen met Stichting Loop.

Contactformulier

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij proberen zo spoedig mogelijk op uw bericht te reageren.

Fields marked with * are required


Lees onze laatste blogberichten

Op de blog van Podocentrum Alblasserwaard blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen (sport)podologie en ander voetennieuws.