Vakantietips voor voeten

Gaat u binnenkort op vakantie? Kies voor iedere activiteit de juiste schoen! Wij geven u graag een aantal voorbeelden van goede schoenen.

Voor iedere activiteit de juiste schoen

Vakantietijd is een heerlijke tijd om te relaxen. Heerlijk met blote voeten langs de branding lopen in het zand goed voor de spieren. Lekker slenteren en lopen langs de boulevard met sandalen en slippers.

Wat veel mensen echter vergeten is om voor iedere activiteit de juiste schoen te kiezen. Je voorkomt verzwikkingen en letsel als je voor de juiste schoenen kiest! In dit blogartikel geven we een aantal voorbeelden van goede schoenen.

Goede wandelschoenen

Gaat u op uw vakantie wandelen? Doe dit dan met goede wandelschoenen zoals Lowa, Meindl en Salomon. Uw schoenspeciaalzaak kan u daar mee helpen. Klik hier voor goede Meindl wandelschoenen.

Vakantietips voor voeten

Goede slippers of sneakers

Na de zomervakantie krijgen wij in de praktijk altijd meer mensen met hielpijnklachten. De reden daarvan is het lopen op te platte slippers of sneakers. De peesplaat onder de voet komt teveel op rek op platte schoenen, vooral bij voeten met een hoge wreef.

Wolky slippers

Schoenen en slippers met een voetbed en aan de achterzijde hoger wikkelen beter af, zoals bijvoorbeeld Wolky. Hier past een eigen zool in.

Vakantietips voor voeten

Birkenstock slippers

Klik hier voor Birkenstock slippers met een goed voetbed.

Vakantietips voor voeten

Teva sandalen

Klik hier voor Teva sandalen met een goed voetbed.

Vakantietips voor voeten

Unieke Zlippo slippers

Bent u tevreden met uw huidige zolen? Dan kunnen wij er ook een Zlippo slipper van maken! U kunt zelf het model en de kleur uitzoeken. Na 2 passessies zijn de slippers klaar. Klik op de onderstaande knop om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Lees onze laatste blogberichten

Op de blog van Podocentrum Alblasserwaard blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen (sport)podologie en ander voetennieuws.