Slippers op maat

Bij een op maat gemaakte slipper is het voetbed van de slipper gelijk aan uw steunzool. De slipperzolen worden in onze eigen werkplaats uitgefreesd.

Slippers van Zlippo

U kunt kiezen tussen zwarte slippers of kurklook slippers. De zool onder de slipper wordt zwart en er kan gekozen worden voor een tussenkleur. Wij werken met het merk Zlippo, waarbij u het model slipper of sandaal uitzoekt en de kleur van de bandjes geheel zelf kunt samenstellen. Dit is inclusief de keuze van het afdekmateriaal op de slipperzool.

Slippers op maat

Waarom slippers op maat?

Veel mensen kunnen hun aangemeten zolen niet in slippers of sandalen dragen, of vinden hun wensen in de schoenwinkel niet. De slipper of sandaal op maat is dan de enige optie.

Hoe gaat Podocentrum Alblasserwaard te werk?

Allereerst wordt met de passet van Zlippo de maat van de bandjes bepaald. Wanneer de slipperzolen uitgefreesd zijn en de gekozen bandjes binnen zijn volgen er twee passessies voordat de slipper in elkaar wordt gezet.

Wanneer worden er slippers op maat gemaakt?

Wij kunnen alleen slippers maken voor onze patiënten die al tevreden zijn met hun aangemeten zolen slippers.

Wat zijn de kosten van slippers op maat?

Het enige nadeel is dat de slipper of sandaal niet bij de verzekering ingediend kan worden. De kosten zijn 200 tot 225 euro per paar.

Slippers op maat

Voor wie is het geschikt?

De sandalen zijn voor iedereen geschikt, behalve wanneer de voet in ernstige mate naar binnen of naar buiten kantelt. Het zoolontwerp dat voor u is gemaakt kan worden verwerkt in de slipperzool. Er kan ook een beenlengteverschil, uitsparingen voor bijvoorbeeld de voorvoet, hielspoor of sturing in gemaakt worden.

Maak een afspraak

Wilt u een slipper of sandaal op maat? Klik dan op de onderstaande knop en maak een afspraak met Podocentrum Alblasserwaard. U kunt alvast op zlippo.nl uw favoriete model uitzoeken.

Maak een afspraak

Lees onze laatste blogberichten

Op de blog van Podocentrum Alblasserwaard blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen (sport)podologie en ander voetennieuws.